Access

 

Sztech órán vagyok, különben eszembe nem jutna elindítani ezt a szart. Az, hogy ez a program használhatatlan, lassan közmondásos. A Mikró$oft termékei önálló döntéshozatalról híresek ("Felülírtam, nagy baj?"), de ez… ez kikészít!!!
Nos, aki nem tudná, ez egy adatbáziskezelő program, de ennél még a karonozó is gyorsabban és hatékonyabban üzemel a rendelőkben… Adattáblákkal kell dolgozni, majdnem olyanok, mint az Excelben. Közöttük kapcsolatokat lehet létrehozni, az egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Erre fel is kér szinte a program… És ezek után mit csinál?! Na vajon?! Elmentjük, és átszerkeszti olyanra, ahogy szerinte jobb… kérdés nélkül!!!

   
There're 2 responses to this post. You can leave yours at the bottom of the page. Pinging is currently not allowed.
  1.  

    kristof

     

    hát igen…,ennél csak azt szerettem jobban amikor megcsináltam az órai anyagot és el akartam menteni, erre látom hogy a menüben a mentés nem elérhető.A magyarázat:ez a szar kérdés nélkül elment minden változtatást, nehogy visszaállíthasd az elmentett munkádat, ha esetleg 1 óra múlva rájössz hogy hülyeség

       
  2.  

    Illés

     

    a vicc szerintem mégis az, amikor:
    megnyitom az access fájlt. kijön egy ablak, h csókolom, ez ismeretlen gyártótól származó program, a megnyitást mint barát, nem ajánlom. gyártó neve: Microsoft Co.hát nm baj, azért leokézom. erre bejön, hogy biztos így van e, mert ha nem, akkor ő van olyan rendes, hogy nem nyitja meg neked. saját magát nem ismeri fel, semmi gond, gratuláljunk neki.

       
 

Leave a Reply

 

You must be logged in to post a comment.